Please use this identifier to cite or link to this item:
http://wb.yru.ac.th/xmlui/handle/yru/3930
Title: | การพัฒนาผลิตภัณฑ์อาหารฮาลาลเพื่อสุขภาพ : เฉาก๊วยในน้ำนมแพะพร้อมบริโภค |
Other Titles: | Development of Halal Food for Health: Ready to Eat Chao Kuai in Goat Milk |
Authors: | นุชเนตร ตาเย๊ะ นิภาภัทร์ กุณฑล มารีนี โตะลู นูรซาลีฮา โมงหนิมะ |
Keywords: | อาหารฮาลาล เฉาก๊วย น้ำนมแพะ |
Issue Date: | May-2561 |
Publisher: | วารสารมหาวิทยาลัยนราธิวาสราชนครินทร์ |
URI: | http://wb.yru.ac.th/xmlui/handle/yru/3930 |
Appears in Collections: | 1.01 บทความวิจัย |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
วารสารมหาวิทยาลัยนราธิวาสราชนครินทร์ ปีที่ 10.pdf | 189.97 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.