DSpace Repository
การพัฒนาผลิตภัณฑ์อาหารฮาลาลเพื่อสุขภาพ : เฉาก๊วยในน้ำนมแพะพร้อมบริโภค
Login
DSpace Home
→
01 คณะวิทยาศาสตร์เทคโนโลยีและการเกษตร
→
1.01 บทความวิจัย
→
View Item
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
การพัฒนาผลิตภัณฑ์อาหารฮาลาลเพื่อสุขภาพ : เฉาก๊วยในน้ำนมแพะพร้อมบริโภค
นุชเนตร ตาเย๊ะ
;
นิภาภัทร์ กุณฑล
;
มารีนี โตะลู
;
นูรซาลีฮา โมงหนิมะ
URI:
http://wb.yru.ac.th/xmlui/handle/yru/3930
Date:
2561-05
Show full item record
Files in this item
Name:
วารสารมหาวิทยาลัย ...
Size:
189.9Kb
Format:
PDF
View/
Open
This item appears in the following Collection(s)
1.01 บทความวิจัย
Search DSpace
Search DSpace
This Collection
Advanced Search
Browse
All of DSpace
Communities & Collections
By Issue Date
Authors
Titles
Subjects
This Collection
By Issue Date
Authors
Titles
Subjects
My Account
Login
Register