Please use this identifier to cite or link to this item:
http://wb.yru.ac.th/xmlui/handle/yru/3930
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | นุชเนตร ตาเย๊ะ | |
dc.contributor.author | นิภาภัทร์ กุณฑล | |
dc.contributor.author | มารีนี โตะลู | |
dc.contributor.author | นูรซาลีฮา โมงหนิมะ | |
dc.date.accessioned | 2021-12-22T03:36:28Z | - |
dc.date.available | 2021-12-22T03:36:28Z | - |
dc.date.issued | 2561-05 | |
dc.identifier.uri | http://wb.yru.ac.th/xmlui/handle/yru/3930 | - |
dc.publisher | วารสารมหาวิทยาลัยนราธิวาสราชนครินทร์ | en_EN |
dc.subject | อาหารฮาลาล | |
dc.subject | เฉาก๊วย | |
dc.subject | น้ำนมแพะ | |
dc.title | การพัฒนาผลิตภัณฑ์อาหารฮาลาลเพื่อสุขภาพ : เฉาก๊วยในน้ำนมแพะพร้อมบริโภค | en_EN |
dc.title.alternative | Development of Halal Food for Health: Ready to Eat Chao Kuai in Goat Milk | en_EN |
Appears in Collections: | 1.01 บทความวิจัย |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
วารสารมหาวิทยาลัยนราธิวาสราชนครินทร์ ปีที่ 10.pdf | 189.97 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.