Please use this identifier to cite or link to this item: http://wb.yru.ac.th/xmlui/handle/yru/3930
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorนุชเนตร ตาเย๊ะ
dc.contributor.authorนิภาภัทร์ กุณฑล
dc.contributor.authorมารีนี โตะลู
dc.contributor.authorนูรซาลีฮา โมงหนิมะ
dc.date.accessioned2021-12-22T03:36:28Z-
dc.date.available2021-12-22T03:36:28Z-
dc.date.issued2561-05
dc.identifier.urihttp://wb.yru.ac.th/xmlui/handle/yru/3930-
dc.publisherวารสารมหาวิทยาลัยนราธิวาสราชนครินทร์en_EN
dc.subjectอาหารฮาลาล
dc.subjectเฉาก๊วย
dc.subjectน้ำนมแพะ
dc.titleการพัฒนาผลิตภัณฑ์อาหารฮาลาลเพื่อสุขภาพ : เฉาก๊วยในน้ำนมแพะพร้อมบริโภคen_EN
dc.title.alternativeDevelopment of Halal Food for Health: Ready to Eat Chao Kuai in Goat Milken_EN
Appears in Collections:1.01 บทความวิจัย



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.