Please use this identifier to cite or link to this item: http://wb.yru.ac.th/xmlui/handle/yru/6539
Title: ผลของปัจจัยในกระบวนการผลิตต่อคุณภาพของเห็ดนางฟ้าทอดปรุงรส
Other Titles: The Effect of Process Parameters on Qualities of Seasoned Fried Sajor-caju Mushroom (Pleurotus sajor-caju (Fr.) Singers)
Authors: กมลทิพย์ กรรไพเราะ
นิภาภัทร์ กุณฑล
ภัทรวดี เอียดเต็ม
ภารดี พละไชย
ซุไรดา มะ
รอฮานี มะเซ็ง
Keywords: เห็ดนางฟ้า
Issue Date: Jan-2565
Publisher: วารสารวิทยาศาสตร์บูรพา
URI: http://wb.yru.ac.th/xmlui/handle/yru/6539
Appears in Collections:1.01 บทความวิจัย



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.