Please use this identifier to cite or link to this item:
http://wb.yru.ac.th/xmlui/handle/yru/6539
Title: | ผลของปัจจัยในกระบวนการผลิตต่อคุณภาพของเห็ดนางฟ้าทอดปรุงรส |
Other Titles: | The Effect of Process Parameters on Qualities of Seasoned Fried Sajor-caju Mushroom (Pleurotus sajor-caju (Fr.) Singers) |
Authors: | กมลทิพย์ กรรไพเราะ นิภาภัทร์ กุณฑล ภัทรวดี เอียดเต็ม ภารดี พละไชย ซุไรดา มะ รอฮานี มะเซ็ง |
Keywords: | เห็ดนางฟ้า |
Issue Date: | Jan-2565 |
Publisher: | วารสารวิทยาศาสตร์บูรพา |
URI: | http://wb.yru.ac.th/xmlui/handle/yru/6539 |
Appears in Collections: | 1.01 บทความวิจัย |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
ผลของปัจจัยในกระบวนการผลิตต่อคุณภาพของเห็ดนางฟ้าทอดปรุงรส..pdf | 578.42 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.