Please use this identifier to cite or link to this item:
http://wb.yru.ac.th/xmlui/handle/yru/6539
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | กมลทิพย์ กรรไพเราะ | - |
dc.contributor.author | นิภาภัทร์ กุณฑล | - |
dc.contributor.author | ภัทรวดี เอียดเต็ม | - |
dc.contributor.author | ภารดี พละไชย | - |
dc.contributor.author | ซุไรดา มะ | - |
dc.contributor.author | รอฮานี มะเซ็ง | - |
dc.date.accessioned | 2022-11-11T04:05:56Z | - |
dc.date.available | 2022-11-11T04:05:56Z | - |
dc.date.issued | 2565-01 | - |
dc.identifier.uri | http://wb.yru.ac.th/xmlui/handle/yru/6539 | - |
dc.publisher | วารสารวิทยาศาสตร์บูรพา | en_US |
dc.subject | เห็ดนางฟ้า | - |
dc.title | ผลของปัจจัยในกระบวนการผลิตต่อคุณภาพของเห็ดนางฟ้าทอดปรุงรส | en_US |
dc.title.alternative | The Effect of Process Parameters on Qualities of Seasoned Fried Sajor-caju Mushroom (Pleurotus sajor-caju (Fr.) Singers) | en_US |
Appears in Collections: | 1.01 บทความวิจัย |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
ผลของปัจจัยในกระบวนการผลิตต่อคุณภาพของเห็ดนางฟ้าทอดปรุงรส..pdf | 578.42 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.