Please use this identifier to cite or link to this item: http://wb.yru.ac.th/xmlui/handle/yru/6539
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorกมลทิพย์ กรรไพเราะ-
dc.contributor.authorนิภาภัทร์ กุณฑล-
dc.contributor.authorภัทรวดี เอียดเต็ม-
dc.contributor.authorภารดี พละไชย-
dc.contributor.authorซุไรดา มะ-
dc.contributor.authorรอฮานี มะเซ็ง-
dc.date.accessioned2022-11-11T04:05:56Z-
dc.date.available2022-11-11T04:05:56Z-
dc.date.issued2565-01-
dc.identifier.urihttp://wb.yru.ac.th/xmlui/handle/yru/6539-
dc.publisherวารสารวิทยาศาสตร์บูรพาen_US
dc.subjectเห็ดนางฟ้า-
dc.titleผลของปัจจัยในกระบวนการผลิตต่อคุณภาพของเห็ดนางฟ้าทอดปรุงรสen_US
dc.title.alternativeThe Effect of Process Parameters on Qualities of Seasoned Fried Sajor-caju Mushroom (Pleurotus sajor-caju (Fr.) Singers)en_US
Appears in Collections:1.01 บทความวิจัย



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.