DSpace Repository
ผลของปัจจัยในกระบวนการผลิตต่อคุณภาพของเห็ดนางฟ้าทอดปรุงรส
Login
DSpace Home
→
01 คณะวิทยาศาสตร์เทคโนโลยีและการเกษตร
→
1.01 บทความวิจัย
→
View Item
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
ผลของปัจจัยในกระบวนการผลิตต่อคุณภาพของเห็ดนางฟ้าทอดปรุงรส
กมลทิพย์ กรรไพเราะ
;
นิภาภัทร์ กุณฑล
;
ภัทรวดี เอียดเต็ม
;
ภารดี พละไชย
;
ซุไรดา มะ
;
รอฮานี มะเซ็ง
URI:
http://wb.yru.ac.th/xmlui/handle/yru/6539
Date:
2565-01
Show full item record
Files in this item
Name:
ผลของปัจจัยในกระบ ...
Size:
578.4Kb
Format:
PDF
View/
Open
This item appears in the following Collection(s)
1.01 บทความวิจัย
Search DSpace
Search DSpace
This Collection
Advanced Search
Browse
All of DSpace
Communities & Collections
By Issue Date
Authors
Titles
Subjects
This Collection
By Issue Date
Authors
Titles
Subjects
My Account
Login
Register