DSpace Repository

ผลของปัจจัยในกระบวนการผลิตต่อคุณภาพของเห็ดนางฟ้าทอดปรุงรส

Show simple item record

dc.contributor.author กมลทิพย์ กรรไพเราะ
dc.contributor.author นิภาภัทร์ กุณฑล
dc.contributor.author ภัทรวดี เอียดเต็ม
dc.contributor.author ภารดี พละไชย
dc.contributor.author ซุไรดา มะ
dc.contributor.author รอฮานี มะเซ็ง
dc.date.accessioned 2022-11-11T04:05:56Z
dc.date.available 2022-11-11T04:05:56Z
dc.date.issued 2565-01
dc.identifier.uri http://wb.yru.ac.th/xmlui/handle/yru/6539
dc.publisher วารสารวิทยาศาสตร์บูรพา en_US
dc.subject เห็ดนางฟ้า
dc.title ผลของปัจจัยในกระบวนการผลิตต่อคุณภาพของเห็ดนางฟ้าทอดปรุงรส en_US
dc.title.alternative The Effect of Process Parameters on Qualities of Seasoned Fried Sajor-caju Mushroom (Pleurotus sajor-caju (Fr.) Singers) en_US


Files in this item

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Search DSpace


Advanced Search

Browse

My Account