Please use this identifier to cite or link to this item: http://wb.yru.ac.th/xmlui/handle/yru/6528
Title: การทดแทนแป้งด้วยแป้งกล้วยดิบปรับปรุงคุณลักษณะทางกายภาพและเพิ่มสารออกฤทธิ์ชีวภาพของแผ่นแหนมเนือง
Other Titles: Substitution of Rice Flour by Unripe Banana Flour Improved Physical Characteristics and Increased Bioactive Compounds of Vietnamese Rice Paper
Authors: ภัควัฒน์ เดชชีวะ
กูรอซียะห์ ยามิรูเด็ง
วิบูลย์ ป้องกันภัย
จุฑามาศ มณีวงศ์
Keywords: แป้ง
แป้ง
แป้งกล้วยดิบ
Issue Date: May-2564
Publisher: วารสารวิทยาศาสตร์บูรพา
URI: http://wb.yru.ac.th/xmlui/handle/yru/6528
Appears in Collections:1.01 บทความวิจัย



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.