Please use this identifier to cite or link to this item:
http://wb.yru.ac.th/xmlui/handle/yru/6528
Title: | การทดแทนแป้งด้วยแป้งกล้วยดิบปรับปรุงคุณลักษณะทางกายภาพและเพิ่มสารออกฤทธิ์ชีวภาพของแผ่นแหนมเนือง |
Other Titles: | Substitution of Rice Flour by Unripe Banana Flour Improved Physical Characteristics and Increased Bioactive Compounds of Vietnamese Rice Paper |
Authors: | ภัควัฒน์ เดชชีวะ กูรอซียะห์ ยามิรูเด็ง วิบูลย์ ป้องกันภัย จุฑามาศ มณีวงศ์ |
Keywords: | แป้ง แป้ง แป้งกล้วยดิบ |
Issue Date: | May-2564 |
Publisher: | วารสารวิทยาศาสตร์บูรพา |
URI: | http://wb.yru.ac.th/xmlui/handle/yru/6528 |
Appears in Collections: | 1.01 บทความวิจัย |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
การทดแทนแป้งข้าวด้วยแป้งกล้วยดิบฯ.pdf | 774.63 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.