DSpace Repository
การทดแทนแป้งด้วยแป้งกล้วยดิบปรับปรุงคุณลักษณะทางกายภาพและเพิ่มสารออกฤทธิ์ชีวภาพของแผ่นแหนมเนือง
Login
DSpace Home
→
01 คณะวิทยาศาสตร์เทคโนโลยีและการเกษตร
→
1.01 บทความวิจัย
→
View Item
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
การทดแทนแป้งด้วยแป้งกล้วยดิบปรับปรุงคุณลักษณะทางกายภาพและเพิ่มสารออกฤทธิ์ชีวภาพของแผ่นแหนมเนือง
ภัควัฒน์ เดชชีวะ
;
กูรอซียะห์ ยามิรูเด็ง
;
วิบูลย์ ป้องกันภัย
;
จุฑามาศ มณีวงศ์
URI:
http://wb.yru.ac.th/xmlui/handle/yru/6528
Date:
2564-05
Show full item record
Files in this item
Name:
การทดแทนแป้งข้าวด ...
Size:
774.6Kb
Format:
PDF
View/
Open
This item appears in the following Collection(s)
1.01 บทความวิจัย
Search DSpace
Search DSpace
This Collection
Advanced Search
Browse
All of DSpace
Communities & Collections
By Issue Date
Authors
Titles
Subjects
This Collection
By Issue Date
Authors
Titles
Subjects
My Account
Login
Register