Please use this identifier to cite or link to this item:
http://wb.yru.ac.th/xmlui/handle/yru/6528
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | ภัควัฒน์ เดชชีวะ | - |
dc.contributor.author | กูรอซียะห์ ยามิรูเด็ง | - |
dc.contributor.author | วิบูลย์ ป้องกันภัย | - |
dc.contributor.author | จุฑามาศ มณีวงศ์ | - |
dc.date.accessioned | 2022-11-11T02:50:44Z | - |
dc.date.available | 2022-11-11T02:50:44Z | - |
dc.date.issued | 2564-05 | - |
dc.identifier.uri | http://wb.yru.ac.th/xmlui/handle/yru/6528 | - |
dc.publisher | วารสารวิทยาศาสตร์บูรพา | en_US |
dc.subject | แป้ง | - |
dc.subject | แป้ง | - |
dc.subject | แป้งกล้วยดิบ | - |
dc.title | การทดแทนแป้งด้วยแป้งกล้วยดิบปรับปรุงคุณลักษณะทางกายภาพและเพิ่มสารออกฤทธิ์ชีวภาพของแผ่นแหนมเนือง | en_US |
dc.title.alternative | Substitution of Rice Flour by Unripe Banana Flour Improved Physical Characteristics and Increased Bioactive Compounds of Vietnamese Rice Paper | en_US |
Appears in Collections: | 1.01 บทความวิจัย |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
การทดแทนแป้งข้าวด้วยแป้งกล้วยดิบฯ.pdf | 774.63 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.