Please use this identifier to cite or link to this item: http://wb.yru.ac.th/xmlui/handle/yru/6528
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorภัควัฒน์ เดชชีวะ-
dc.contributor.authorกูรอซียะห์ ยามิรูเด็ง-
dc.contributor.authorวิบูลย์ ป้องกันภัย-
dc.contributor.authorจุฑามาศ มณีวงศ์-
dc.date.accessioned2022-11-11T02:50:44Z-
dc.date.available2022-11-11T02:50:44Z-
dc.date.issued2564-05-
dc.identifier.urihttp://wb.yru.ac.th/xmlui/handle/yru/6528-
dc.publisherวารสารวิทยาศาสตร์บูรพาen_US
dc.subjectแป้ง-
dc.subjectแป้ง-
dc.subjectแป้งกล้วยดิบ-
dc.titleการทดแทนแป้งด้วยแป้งกล้วยดิบปรับปรุงคุณลักษณะทางกายภาพและเพิ่มสารออกฤทธิ์ชีวภาพของแผ่นแหนมเนืองen_US
dc.title.alternativeSubstitution of Rice Flour by Unripe Banana Flour Improved Physical Characteristics and Increased Bioactive Compounds of Vietnamese Rice Paperen_US
Appears in Collections:1.01 บทความวิจัย



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.