Please use this identifier to cite or link to this item: http://wb.yru.ac.th/xmlui/handle/yru/3929
Title: การศึกษาการจัดการหลังเก็บเกี่ยวของผลลูกหยีดำสดและวิธีการทำแห้งต่อสมบัติและการทดสอบทางประสาทสัมผัสของผลลูกหยีแห้ง
Other Titles: Study on Post-harvest Management of Fresh Black Velvet Tamarind and Dehydrating Methods on the Properties and Sensory Evaluation of Pre-processed Product
Authors: รอมลี เจะดอเลาะ
Keywords: ลูกหยี
Issue Date: Jan-2561
Publisher: วารสารวิจัยมหาวิทยาลัยเทคโนโลยีราชมงคลศรีวิชัย
URI: http://wb.yru.ac.th/xmlui/handle/yru/3929
Appears in Collections:1.01 บทความวิจัย



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.