Please use this identifier to cite or link to this item:
http://wb.yru.ac.th/xmlui/handle/yru/3929
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | รอมลี เจะดอเลาะ | |
dc.date.accessioned | 2021-12-22T03:36:25Z | - |
dc.date.available | 2021-12-22T03:36:25Z | - |
dc.date.issued | 2561-01 | |
dc.identifier.uri | http://wb.yru.ac.th/xmlui/handle/yru/3929 | - |
dc.publisher | วารสารวิจัยมหาวิทยาลัยเทคโนโลยีราชมงคลศรีวิชัย | en_EN |
dc.subject | ลูกหยี | |
dc.title | การศึกษาการจัดการหลังเก็บเกี่ยวของผลลูกหยีดำสดและวิธีการทำแห้งต่อสมบัติและการทดสอบทางประสาทสัมผัสของผลลูกหยีแห้ง | en_EN |
dc.title.alternative | Study on Post-harvest Management of Fresh Black Velvet Tamarind and Dehydrating Methods on the Properties and Sensory Evaluation of Pre-processed Product | en_EN |
Appears in Collections: | 1.01 บทความวิจัย |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
วารสารมหาวิทยาลัยเทคโนโลยีราชมงคลศรีวิชัย.pdf | 582.09 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.