Please use this identifier to cite or link to this item: http://wb.yru.ac.th/xmlui/handle/yru/3929
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorรอมลี เจะดอเลาะ
dc.date.accessioned2021-12-22T03:36:25Z-
dc.date.available2021-12-22T03:36:25Z-
dc.date.issued2561-01
dc.identifier.urihttp://wb.yru.ac.th/xmlui/handle/yru/3929-
dc.publisherวารสารวิจัยมหาวิทยาลัยเทคโนโลยีราชมงคลศรีวิชัยen_EN
dc.subjectลูกหยี
dc.titleการศึกษาการจัดการหลังเก็บเกี่ยวของผลลูกหยีดำสดและวิธีการทำแห้งต่อสมบัติและการทดสอบทางประสาทสัมผัสของผลลูกหยีแห้งen_EN
dc.title.alternativeStudy on Post-harvest Management of Fresh Black Velvet Tamarind and Dehydrating Methods on the Properties and Sensory Evaluation of Pre-processed Producten_EN
Appears in Collections:1.01 บทความวิจัย



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.