Please use this identifier to cite or link to this item: http://wb.yru.ac.th/xmlui/handle/yru/3606
Title: ผลของการใช้น้ำหมักสมุนไพรไทยต่อสมรรถภาพการผลิตและคุณภาพไข่นกกระทาญี่ปุ่น
Other Titles: Effect of Use of Bio-extracts of Thai herb on Production Performance and Egg Quality of Japanese Quail
Authors: บุคอรี มะตูแก
ซาแลฮะห์ หะยีสาและ
นูรซอบารียะห์ แกะซิ
Keywords: ไข่นกกระทาญี่ปุ่น
น้ำหมักสมุนไพร
Issue Date: 6-Jul-2563
Publisher: วารสารวิทยาศาสตร์และเทคโนโลยี มรย.
URI: http://wb.yru.ac.th/xmlui/handle/yru/3606
Appears in Collections:1.01 บทความวิจัย

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
240176-ไฟล์บทความ-859928-1-10-20201201.pdf645.88 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.