Please use this identifier to cite or link to this item:
http://wb.yru.ac.th/xmlui/handle/yru/3606
Title: | ผลของการใช้น้ำหมักสมุนไพรไทยต่อสมรรถภาพการผลิตและคุณภาพไข่นกกระทาญี่ปุ่น |
Other Titles: | Effect of Use of Bio-extracts of Thai herb on Production Performance and Egg Quality of Japanese Quail |
Authors: | บุคอรี มะตูแก ซาแลฮะห์ หะยีสาและ นูรซอบารียะห์ แกะซิ |
Keywords: | ไข่นกกระทาญี่ปุ่น น้ำหมักสมุนไพร |
Issue Date: | 6-Jul-2563 |
Publisher: | วารสารวิทยาศาสตร์และเทคโนโลยี มรย. |
URI: | http://wb.yru.ac.th/xmlui/handle/yru/3606 |
Appears in Collections: | 1.01 บทความวิจัย |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
240176-ไฟล์บทความ-859928-1-10-20201201.pdf | 645.88 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.