Please use this identifier to cite or link to this item: http://wb.yru.ac.th/xmlui/handle/yru/3606
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorบุคอรี มะตูแก
dc.contributor.authorซาแลฮะห์ หะยีสาและ
dc.contributor.authorนูรซอบารียะห์ แกะซิ
dc.date.accessioned2021-12-22T03:26:42Z-
dc.date.available2021-12-22T03:26:42Z-
dc.date.issued2563-07-06
dc.identifier.urihttp://wb.yru.ac.th/xmlui/handle/yru/3606-
dc.publisherวารสารวิทยาศาสตร์และเทคโนโลยี มรย.en_EN
dc.subjectไข่นกกระทาญี่ปุ่น
dc.subjectน้ำหมักสมุนไพร
dc.titleผลของการใช้น้ำหมักสมุนไพรไทยต่อสมรรถภาพการผลิตและคุณภาพไข่นกกระทาญี่ปุ่นen_EN
dc.title.alternativeEffect of Use of Bio-extracts of Thai herb on Production Performance and Egg Quality of Japanese Quailen_EN
Appears in Collections:1.01 บทความวิจัย

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
240176-ไฟล์บทความ-859928-1-10-20201201.pdf645.88 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.