Please use this identifier to cite or link to this item:
http://wb.yru.ac.th/xmlui/handle/yru/3606
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | บุคอรี มะตูแก | |
dc.contributor.author | ซาแลฮะห์ หะยีสาและ | |
dc.contributor.author | นูรซอบารียะห์ แกะซิ | |
dc.date.accessioned | 2021-12-22T03:26:42Z | - |
dc.date.available | 2021-12-22T03:26:42Z | - |
dc.date.issued | 2563-07-06 | |
dc.identifier.uri | http://wb.yru.ac.th/xmlui/handle/yru/3606 | - |
dc.publisher | วารสารวิทยาศาสตร์และเทคโนโลยี มรย. | en_EN |
dc.subject | ไข่นกกระทาญี่ปุ่น | |
dc.subject | น้ำหมักสมุนไพร | |
dc.title | ผลของการใช้น้ำหมักสมุนไพรไทยต่อสมรรถภาพการผลิตและคุณภาพไข่นกกระทาญี่ปุ่น | en_EN |
dc.title.alternative | Effect of Use of Bio-extracts of Thai herb on Production Performance and Egg Quality of Japanese Quail | en_EN |
Appears in Collections: | 1.01 บทความวิจัย |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
240176-ไฟล์บทความ-859928-1-10-20201201.pdf | 645.88 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.