Please use this identifier to cite or link to this item: http://wb.yru.ac.th/xmlui/handle/yru/3506
Title: ผลของตัวทำละลายต่อการสกัดสารและการยับยั้งแบคทีเรียก่อโรคในอาหารของชุมเห็ดเทศ
Other Titles: Effect of extraction solvents and inhibit food pathogenic bacteria activite from Senna alata (L.) Roxb
Authors: อาอีเซาะส์ เบ็ญหาวัน
สุนีย์ แวมะ
สุไบดะ สะมะ
นูรีดา ซีเด๊ะ
Keywords: การยับยั้งแบคทีเรีย
ชุมเห็ดเทศ
Issue Date: 28-May-2558
Publisher: มหาวิทยาลัยราชภัฏสงขลา
URI: http://wb.yru.ac.th/xmlui/handle/yru/3506
Appears in Collections:1.01 บทความวิจัย

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
sci_2.3-1.pdf5 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.