Please use this identifier to cite or link to this item:
http://wb.yru.ac.th/xmlui/handle/yru/3506
Title: | ผลของตัวทำละลายต่อการสกัดสารและการยับยั้งแบคทีเรียก่อโรคในอาหารของชุมเห็ดเทศ |
Other Titles: | Effect of extraction solvents and inhibit food pathogenic bacteria activite from Senna alata (L.) Roxb |
Authors: | อาอีเซาะส์ เบ็ญหาวัน สุนีย์ แวมะ สุไบดะ สะมะ นูรีดา ซีเด๊ะ |
Keywords: | การยับยั้งแบคทีเรีย ชุมเห็ดเทศ |
Issue Date: | 28-May-2558 |
Publisher: | มหาวิทยาลัยราชภัฏสงขลา |
URI: | http://wb.yru.ac.th/xmlui/handle/yru/3506 |
Appears in Collections: | 1.01 บทความวิจัย |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
sci_2.3-1.pdf | 5 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.