DSpace Repository
ผลของตัวทำละลายต่อการสกัดสารและการยับยั้งแบคทีเรียก่อโรคในอาหารของชุมเห็ดเทศ
Login
DSpace Home
→
01 คณะวิทยาศาสตร์เทคโนโลยีและการเกษตร
→
1.01 บทความวิจัย
→
View Item
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
ผลของตัวทำละลายต่อการสกัดสารและการยับยั้งแบคทีเรียก่อโรคในอาหารของชุมเห็ดเทศ
อาอีเซาะส์ เบ็ญหาวัน
;
สุนีย์ แวมะ
;
สุไบดะ สะมะ
;
นูรีดา ซีเด๊ะ
URI:
http://wb.yru.ac.th/xmlui/handle/yru/3506
Date:
2558-05-28
Show full item record
Files in this item
Name:
sci_2.3-1.pdf
Size:
4.879Mb
Format:
PDF
View/
Open
This item appears in the following Collection(s)
1.01 บทความวิจัย
Search DSpace
Search DSpace
This Collection
Advanced Search
Browse
All of DSpace
Communities & Collections
By Issue Date
Authors
Titles
Subjects
This Collection
By Issue Date
Authors
Titles
Subjects
My Account
Login
Register