Please use this identifier to cite or link to this item: http://wb.yru.ac.th/xmlui/handle/yru/3506
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorอาอีเซาะส์ เบ็ญหาวัน
dc.contributor.authorสุนีย์ แวมะ
dc.contributor.authorสุไบดะ สะมะ
dc.contributor.authorนูรีดา ซีเด๊ะ
dc.date.accessioned2021-12-22T03:25:23Z-
dc.date.available2021-12-22T03:25:23Z-
dc.date.issued2558-05-28
dc.identifier.urihttp://wb.yru.ac.th/xmlui/handle/yru/3506-
dc.publisherมหาวิทยาลัยราชภัฏสงขลาen_EN
dc.subjectการยับยั้งแบคทีเรีย
dc.subjectชุมเห็ดเทศ
dc.titleผลของตัวทำละลายต่อการสกัดสารและการยับยั้งแบคทีเรียก่อโรคในอาหารของชุมเห็ดเทศen_EN
dc.title.alternativeEffect of extraction solvents and inhibit food pathogenic bacteria activite from Senna alata (L.) Roxben_EN
Appears in Collections:1.01 บทความวิจัย

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
sci_2.3-1.pdf5 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.