Please use this identifier to cite or link to this item:
http://wb.yru.ac.th/xmlui/handle/yru/3443
Title: | การใช้สมุนไพรเพื่อลดสารตกค้างอันตรายในเนื้อสัตว์ |
Other Titles: | Herb Usage for Reducing Dangerous Residues in Meat |
Authors: | วิศิษย์ เกตุปัญญาพงศ์ |
Keywords: | สมุนไพร เนื้อสัตว์ |
Issue Date: | Jan-2550 |
Publisher: | วารสารมหาวิทยาลัยราชภัฏยะลา |
URI: | http://wb.yru.ac.th/xmlui/handle/yru/3443 |
Appears in Collections: | 1.01 บทความวิจัย |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
124992-ไฟล์บทความ-326280-1-10-20180522.pdf | 199.89 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.