Please use this identifier to cite or link to this item: http://wb.yru.ac.th/xmlui/handle/yru/3443
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorวิศิษย์ เกตุปัญญาพงศ์
dc.date.accessioned2021-12-22T03:24:54Z-
dc.date.available2021-12-22T03:24:54Z-
dc.date.issued2550-01
dc.identifier.urihttp://wb.yru.ac.th/xmlui/handle/yru/3443-
dc.publisherวารสารมหาวิทยาลัยราชภัฏยะลาen_EN
dc.subjectสมุนไพร
dc.subjectเนื้อสัตว์
dc.titleการใช้สมุนไพรเพื่อลดสารตกค้างอันตรายในเนื้อสัตว์en_EN
dc.title.alternativeHerb Usage for Reducing Dangerous Residues in Meaten_EN
Appears in Collections:1.01 บทความวิจัย

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
124992-ไฟล์บทความ-326280-1-10-20180522.pdf199.89 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.