Please use this identifier to cite or link to this item:
http://wb.yru.ac.th/xmlui/handle/yru/3443
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | วิศิษย์ เกตุปัญญาพงศ์ | |
dc.date.accessioned | 2021-12-22T03:24:54Z | - |
dc.date.available | 2021-12-22T03:24:54Z | - |
dc.date.issued | 2550-01 | |
dc.identifier.uri | http://wb.yru.ac.th/xmlui/handle/yru/3443 | - |
dc.publisher | วารสารมหาวิทยาลัยราชภัฏยะลา | en_EN |
dc.subject | สมุนไพร | |
dc.subject | เนื้อสัตว์ | |
dc.title | การใช้สมุนไพรเพื่อลดสารตกค้างอันตรายในเนื้อสัตว์ | en_EN |
dc.title.alternative | Herb Usage for Reducing Dangerous Residues in Meat | en_EN |
Appears in Collections: | 1.01 บทความวิจัย |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
124992-ไฟล์บทความ-326280-1-10-20180522.pdf | 199.89 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.