Please use this identifier to cite or link to this item: http://wb.yru.ac.th/xmlui/handle/yru/6917
Title: การพัฒนาผลิตภัณฑ์น้ำพริกปลาส้มปลานิล
Other Titles: Development of Stir-Fried Chili Paste from Plasom Pla-nil (Fermented Tilapia)
Authors: นุชเนตร ตาเย๊ะ
จริยา สุขจันทรา
คืนจันทร์ ณ นคร
รุสนี กาแมแล
Issue Date: 27-Jul-2565
Publisher: วารสารวิทยาศาสตร์และเทคโนโลยี มรย.
URI: http://wb.yru.ac.th/xmlui/handle/yru/6917
Appears in Collections:1.01 บทความวิจัย

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
การพัฒนาผลิตภัณฑ์น้ําพริก.pdf302.63 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.