Please use this identifier to cite or link to this item: http://wb.yru.ac.th/xmlui/handle/yru/6917
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorนุชเนตร ตาเย๊ะ-
dc.contributor.authorจริยา สุขจันทรา-
dc.contributor.authorคืนจันทร์ ณ นคร-
dc.contributor.authorรุสนี กาแมแล-
dc.date.accessioned2023-09-27T03:06:32Z-
dc.date.available2023-09-27T03:06:32Z-
dc.date.issued2565-07-27-
dc.identifier.urihttp://wb.yru.ac.th/xmlui/handle/yru/6917-
dc.publisherวารสารวิทยาศาสตร์และเทคโนโลยี มรย.en_US
dc.titleการพัฒนาผลิตภัณฑ์น้ำพริกปลาส้มปลานิลen_US
dc.title.alternativeDevelopment of Stir-Fried Chili Paste from Plasom Pla-nil (Fermented Tilapia)en_US
Appears in Collections:1.01 บทความวิจัย

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
การพัฒนาผลิตภัณฑ์น้ําพริก.pdf302.63 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.