Please use this identifier to cite or link to this item:
http://wb.yru.ac.th/xmlui/handle/yru/6778
Title: | การประเมินคุณภาพผลิตภัณฑ์และอายุการเก็บรักษาเครื่องแกง: กรณีศึกษาเครื่องแกงผัดเผ็ด (เผ็ดน้อย) กลุ่มแม่บ้านโคกยาง-โคกกูแว จังหวัดนราธิวาส |
Other Titles: | An Evaluation of Products Quality and Shelf-life of Curry Paste : Case Study of Red Curry paste (little spicy) by Kok yang-Kok kuwae Wife's Household Association in Narathiwat Province |
Authors: | นิภาภัทร์ กุณฑล นุรมา สีเด๊ะ ภัทรวดี เอียดเต็ม |
Issue Date: | 10-Mar-2565 |
Publisher: | มหาวิทยาลัยราชภัฏสุราษฎร์ธานี |
URI: | http://wb.yru.ac.th/xmlui/handle/yru/6778 |
Appears in Collections: | 1.01 บทความวิจัย |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
04 การประเมินคุณภาพผลิตภัณฑ์และอายุการเก็บรักษาเครื่องแกง.pdf | 2.37 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.