Please use this identifier to cite or link to this item: http://wb.yru.ac.th/xmlui/handle/yru/6778
Title: การประเมินคุณภาพผลิตภัณฑ์และอายุการเก็บรักษาเครื่องแกง: กรณีศึกษาเครื่องแกงผัดเผ็ด (เผ็ดน้อย) กลุ่มแม่บ้านโคกยาง-โคกกูแว จังหวัดนราธิวาส
Other Titles: An Evaluation of Products Quality and Shelf-life of Curry Paste : Case Study of Red Curry paste (little spicy) by Kok yang-Kok kuwae Wife's Household Association in Narathiwat Province
Authors: นิภาภัทร์ กุณฑล
นุรมา สีเด๊ะ
ภัทรวดี เอียดเต็ม
Issue Date: 10-Mar-2565
Publisher: มหาวิทยาลัยราชภัฏสุราษฎร์ธานี
URI: http://wb.yru.ac.th/xmlui/handle/yru/6778
Appears in Collections:1.01 บทความวิจัย



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.