Please use this identifier to cite or link to this item: http://wb.yru.ac.th/xmlui/handle/yru/6778
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorนิภาภัทร์ กุณฑล-
dc.contributor.authorนุรมา สีเด๊ะ-
dc.contributor.authorภัทรวดี เอียดเต็ม-
dc.date.accessioned2023-05-03T02:39:29Z-
dc.date.available2023-05-03T02:39:29Z-
dc.date.issued2565-03-10-
dc.identifier.urihttp://wb.yru.ac.th/xmlui/handle/yru/6778-
dc.publisherมหาวิทยาลัยราชภัฏสุราษฎร์ธานีen_US
dc.titleการประเมินคุณภาพผลิตภัณฑ์และอายุการเก็บรักษาเครื่องแกง: กรณีศึกษาเครื่องแกงผัดเผ็ด (เผ็ดน้อย) กลุ่มแม่บ้านโคกยาง-โคกกูแว จังหวัดนราธิวาสen_US
dc.title.alternativeAn Evaluation of Products Quality and Shelf-life of Curry Paste : Case Study of Red Curry paste (little spicy) by Kok yang-Kok kuwae Wife's Household Association in Narathiwat Provinceen_US
Appears in Collections:1.01 บทความวิจัย



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.