Please use this identifier to cite or link to this item:
http://wb.yru.ac.th/xmlui/handle/yru/6778
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | นิภาภัทร์ กุณฑล | - |
dc.contributor.author | นุรมา สีเด๊ะ | - |
dc.contributor.author | ภัทรวดี เอียดเต็ม | - |
dc.date.accessioned | 2023-05-03T02:39:29Z | - |
dc.date.available | 2023-05-03T02:39:29Z | - |
dc.date.issued | 2565-03-10 | - |
dc.identifier.uri | http://wb.yru.ac.th/xmlui/handle/yru/6778 | - |
dc.publisher | มหาวิทยาลัยราชภัฏสุราษฎร์ธานี | en_US |
dc.title | การประเมินคุณภาพผลิตภัณฑ์และอายุการเก็บรักษาเครื่องแกง: กรณีศึกษาเครื่องแกงผัดเผ็ด (เผ็ดน้อย) กลุ่มแม่บ้านโคกยาง-โคกกูแว จังหวัดนราธิวาส | en_US |
dc.title.alternative | An Evaluation of Products Quality and Shelf-life of Curry Paste : Case Study of Red Curry paste (little spicy) by Kok yang-Kok kuwae Wife's Household Association in Narathiwat Province | en_US |
Appears in Collections: | 1.01 บทความวิจัย |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
04 การประเมินคุณภาพผลิตภัณฑ์และอายุการเก็บรักษาเครื่องแกง.pdf | 2.37 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.