Please use this identifier to cite or link to this item:
http://wb.yru.ac.th/xmlui/handle/yru/6777
Title: | แนวทางการพัฒนาสารทำความสะอาดจากน้ำหมักชีวภาพของผลไม้ในท้องถิ่นร่วมกับกากชานอ้อย กรณีศึกษา มะม่วง มะยม และตะลิงปลิง |
Other Titles: | Guideline of Bio-Fermented Cleaning Agents Development from Local Fruit with Bagasse : Case Study of Mango, Gooseberry and Bilimbi |
Authors: | วารินทร์ ศรีพงษ์พันธุ์กุล อารีนะ วาจิ |
Issue Date: | 10-Mar-2565 |
Publisher: | มหาวิทยาลัยราชภัฏสุราษฎร์ธานี |
URI: | http://wb.yru.ac.th/xmlui/handle/yru/6777 |
Appears in Collections: | 1.01 บทความวิจัย |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
03 แนวทางการพัฒนาสารท้าความสะอาดจากน้าหมักชีวภาพ.pdf | 2.11 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.