Please use this identifier to cite or link to this item: http://wb.yru.ac.th/xmlui/handle/yru/6777
Title: แนวทางการพัฒนาสารทำความสะอาดจากน้ำหมักชีวภาพของผลไม้ในท้องถิ่นร่วมกับกากชานอ้อย กรณีศึกษา มะม่วง มะยม และตะลิงปลิง
Other Titles: Guideline of Bio-Fermented Cleaning Agents Development from Local Fruit with Bagasse : Case Study of Mango, Gooseberry and Bilimbi
Authors: วารินทร์ ศรีพงษ์พันธุ์กุล
อารีนะ วาจิ
Issue Date: 10-Mar-2565
Publisher: มหาวิทยาลัยราชภัฏสุราษฎร์ธานี
URI: http://wb.yru.ac.th/xmlui/handle/yru/6777
Appears in Collections:1.01 บทความวิจัย



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.