Please use this identifier to cite or link to this item:
http://wb.yru.ac.th/xmlui/handle/yru/6777
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | วารินทร์ ศรีพงษ์พันธุ์กุล | - |
dc.contributor.author | อารีนะ วาจิ | - |
dc.date.accessioned | 2023-05-03T02:36:56Z | - |
dc.date.available | 2023-05-03T02:36:56Z | - |
dc.date.issued | 2565-03-10 | - |
dc.identifier.uri | http://wb.yru.ac.th/xmlui/handle/yru/6777 | - |
dc.publisher | มหาวิทยาลัยราชภัฏสุราษฎร์ธานี | en_US |
dc.title | แนวทางการพัฒนาสารทำความสะอาดจากน้ำหมักชีวภาพของผลไม้ในท้องถิ่นร่วมกับกากชานอ้อย กรณีศึกษา มะม่วง มะยม และตะลิงปลิง | en_US |
dc.title.alternative | Guideline of Bio-Fermented Cleaning Agents Development from Local Fruit with Bagasse : Case Study of Mango, Gooseberry and Bilimbi | en_US |
Appears in Collections: | 1.01 บทความวิจัย |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
03 แนวทางการพัฒนาสารท้าความสะอาดจากน้าหมักชีวภาพ.pdf | 2.11 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.