Please use this identifier to cite or link to this item: http://wb.yru.ac.th/xmlui/handle/yru/6777
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorวารินทร์ ศรีพงษ์พันธุ์กุล-
dc.contributor.authorอารีนะ วาจิ-
dc.date.accessioned2023-05-03T02:36:56Z-
dc.date.available2023-05-03T02:36:56Z-
dc.date.issued2565-03-10-
dc.identifier.urihttp://wb.yru.ac.th/xmlui/handle/yru/6777-
dc.publisherมหาวิทยาลัยราชภัฏสุราษฎร์ธานีen_US
dc.titleแนวทางการพัฒนาสารทำความสะอาดจากน้ำหมักชีวภาพของผลไม้ในท้องถิ่นร่วมกับกากชานอ้อย กรณีศึกษา มะม่วง มะยม และตะลิงปลิงen_US
dc.title.alternativeGuideline of Bio-Fermented Cleaning Agents Development from Local Fruit with Bagasse : Case Study of Mango, Gooseberry and Bilimbien_US
Appears in Collections:1.01 บทความวิจัย



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.