Please use this identifier to cite or link to this item: http://wb.yru.ac.th/xmlui/handle/yru/6776
Title: แนวทางการพัฒนาสารทำความสะอาดจากน้ำหมักชีวภาพของเปลือกผลไม้เหลือทิ้งร่วมกับกากชานอ้อย กรณีศึกษา เปลือกมะนาว สับปะรด และส้มโอ
Other Titles: Guideline of Bio-Fermented Cleaning Agents Development from Fruit Residues with Bagasse : Case Study of Lemon, Pineapple and Pomelo Peel
Authors: วารินทร์ ศรีพงษ์พันธุ์กุล
นูรไลลา บือแน
Issue Date: 10-Mar-2565
Publisher: มหาวิทยาลัยราชภัฏสุราษฎร์ธานี
URI: http://wb.yru.ac.th/xmlui/handle/yru/6776
Appears in Collections:1.01 บทความวิจัย



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.