Please use this identifier to cite or link to this item:
http://wb.yru.ac.th/xmlui/handle/yru/6776
Title: | แนวทางการพัฒนาสารทำความสะอาดจากน้ำหมักชีวภาพของเปลือกผลไม้เหลือทิ้งร่วมกับกากชานอ้อย กรณีศึกษา เปลือกมะนาว สับปะรด และส้มโอ |
Other Titles: | Guideline of Bio-Fermented Cleaning Agents Development from Fruit Residues with Bagasse : Case Study of Lemon, Pineapple and Pomelo Peel |
Authors: | วารินทร์ ศรีพงษ์พันธุ์กุล นูรไลลา บือแน |
Issue Date: | 10-Mar-2565 |
Publisher: | มหาวิทยาลัยราชภัฏสุราษฎร์ธานี |
URI: | http://wb.yru.ac.th/xmlui/handle/yru/6776 |
Appears in Collections: | 1.01 บทความวิจัย |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
02 แนวทางการพัฒนาสารท้าความสะอาดจากน้าหมักชีวภาพ.pdf | 2.11 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.