Please use this identifier to cite or link to this item:
http://wb.yru.ac.th/xmlui/handle/yru/6776
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | วารินทร์ ศรีพงษ์พันธุ์กุล | - |
dc.contributor.author | นูรไลลา บือแน | - |
dc.date.accessioned | 2023-05-03T02:33:53Z | - |
dc.date.available | 2023-05-03T02:33:53Z | - |
dc.date.issued | 2565-03-10 | - |
dc.identifier.uri | http://wb.yru.ac.th/xmlui/handle/yru/6776 | - |
dc.publisher | มหาวิทยาลัยราชภัฏสุราษฎร์ธานี | en_US |
dc.title | แนวทางการพัฒนาสารทำความสะอาดจากน้ำหมักชีวภาพของเปลือกผลไม้เหลือทิ้งร่วมกับกากชานอ้อย กรณีศึกษา เปลือกมะนาว สับปะรด และส้มโอ | en_US |
dc.title.alternative | Guideline of Bio-Fermented Cleaning Agents Development from Fruit Residues with Bagasse : Case Study of Lemon, Pineapple and Pomelo Peel | en_US |
Appears in Collections: | 1.01 บทความวิจัย |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
02 แนวทางการพัฒนาสารท้าความสะอาดจากน้าหมักชีวภาพ.pdf | 2.11 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.