Please use this identifier to cite or link to this item: http://wb.yru.ac.th/xmlui/handle/yru/6776
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorวารินทร์ ศรีพงษ์พันธุ์กุล-
dc.contributor.authorนูรไลลา บือแน-
dc.date.accessioned2023-05-03T02:33:53Z-
dc.date.available2023-05-03T02:33:53Z-
dc.date.issued2565-03-10-
dc.identifier.urihttp://wb.yru.ac.th/xmlui/handle/yru/6776-
dc.publisherมหาวิทยาลัยราชภัฏสุราษฎร์ธานีen_US
dc.titleแนวทางการพัฒนาสารทำความสะอาดจากน้ำหมักชีวภาพของเปลือกผลไม้เหลือทิ้งร่วมกับกากชานอ้อย กรณีศึกษา เปลือกมะนาว สับปะรด และส้มโอen_US
dc.title.alternativeGuideline of Bio-Fermented Cleaning Agents Development from Fruit Residues with Bagasse : Case Study of Lemon, Pineapple and Pomelo Peelen_US
Appears in Collections:1.01 บทความวิจัย



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.