Please use this identifier to cite or link to this item:
http://wb.yru.ac.th/xmlui/handle/yru/6560
Title: | การพัฒนาเครื่องดื่มน้ำส้มสายชูหมักผสมพืชท้องถิ่นในจังหวัดยะลา |
Other Titles: | Development of a fermented vinegar drink mixed local plants in Yala province |
Authors: | วิภาดา มุนินทร์นพมาศ อัสวาณี เจะมะ รอฮานา ดอเลาะ จีรวุธ มุนินทร์นพมาศ บุญธิดา จิรรัตนโสภา |
Issue Date: | 10-Mar-2565 |
Publisher: | มหาวิทยาลัยราชภัฏสุราษฎร์ธานี |
URI: | http://wb.yru.ac.th/xmlui/handle/yru/6560 |
Appears in Collections: | 1.01 บทความวิจัย |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
การพัฒนาเครื่องดื่มน้ำส้มสายชูหมักผสมพืชท้องถิ่นในจังหวัดยะลา.pdf | 1.05 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.