Please use this identifier to cite or link to this item: http://wb.yru.ac.th/xmlui/handle/yru/6560
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorวิภาดา มุนินทร์นพมาศ-
dc.contributor.authorอัสวาณี เจะมะ-
dc.contributor.authorรอฮานา ดอเลาะ-
dc.contributor.authorจีรวุธ มุนินทร์นพมาศ-
dc.contributor.authorบุญธิดา จิรรัตนโสภา-
dc.date.accessioned2022-12-27T07:23:15Z-
dc.date.available2022-12-27T07:23:15Z-
dc.date.issued2565-03-10-
dc.identifier.urihttp://wb.yru.ac.th/xmlui/handle/yru/6560-
dc.publisherมหาวิทยาลัยราชภัฏสุราษฎร์ธานีen_US
dc.titleการพัฒนาเครื่องดื่มน้ำส้มสายชูหมักผสมพืชท้องถิ่นในจังหวัดยะลาen_US
dc.title.alternativeDevelopment of a fermented vinegar drink mixed local plants in Yala provinceen_US
Appears in Collections:1.01 บทความวิจัย



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.