Please use this identifier to cite or link to this item:
http://wb.yru.ac.th/xmlui/handle/yru/6560
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | วิภาดา มุนินทร์นพมาศ | - |
dc.contributor.author | อัสวาณี เจะมะ | - |
dc.contributor.author | รอฮานา ดอเลาะ | - |
dc.contributor.author | จีรวุธ มุนินทร์นพมาศ | - |
dc.contributor.author | บุญธิดา จิรรัตนโสภา | - |
dc.date.accessioned | 2022-12-27T07:23:15Z | - |
dc.date.available | 2022-12-27T07:23:15Z | - |
dc.date.issued | 2565-03-10 | - |
dc.identifier.uri | http://wb.yru.ac.th/xmlui/handle/yru/6560 | - |
dc.publisher | มหาวิทยาลัยราชภัฏสุราษฎร์ธานี | en_US |
dc.title | การพัฒนาเครื่องดื่มน้ำส้มสายชูหมักผสมพืชท้องถิ่นในจังหวัดยะลา | en_US |
dc.title.alternative | Development of a fermented vinegar drink mixed local plants in Yala province | en_US |
Appears in Collections: | 1.01 บทความวิจัย |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
การพัฒนาเครื่องดื่มน้ำส้มสายชูหมักผสมพืชท้องถิ่นในจังหวัดยะลา.pdf | 1.05 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.