Please use this identifier to cite or link to this item: http://wb.yru.ac.th/xmlui/handle/yru/6472
Title: ผลของสารไฮโดรคอลลอยด์ต่อความคงตัวของแผ่นแป้งขนมโบว์ในระหว่างการเก็บรักษา
Other Titles: Effect of hydrocolloids on stability of Roll Sheet Kanom Bow (Twisted popiah snack) during storage
Authors: กูรอซียะห์ ยามิรูเด็ง
Keywords: ไฮโดรคอลลอยด์
แผ่นแป้งขนมโบว์
Issue Date: 2563
Publisher: มหาวิทยาลัยราชภัฏยะลา
URI: http://wb.yru.ac.th/xmlui/handle/yru/6472
Appears in Collections:1.04 วิจัย

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
01.pdf1.33 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.