Please use this identifier to cite or link to this item: http://wb.yru.ac.th/xmlui/handle/yru/6472
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorกูรอซียะห์ ยามิรูเด็ง-
dc.date.accessioned2022-10-18T03:32:49Z-
dc.date.available2022-10-18T03:32:49Z-
dc.date.issued2563-
dc.identifier.urihttp://wb.yru.ac.th/xmlui/handle/yru/6472-
dc.publisherมหาวิทยาลัยราชภัฏยะลา-
dc.subjectไฮโดรคอลลอยด์-
dc.subjectแผ่นแป้งขนมโบว์-
dc.titleผลของสารไฮโดรคอลลอยด์ต่อความคงตัวของแผ่นแป้งขนมโบว์ในระหว่างการเก็บรักษาen_US
dc.title.alternativeEffect of hydrocolloids on stability of Roll Sheet Kanom Bow (Twisted popiah snack) during storageen_US
Appears in Collections:1.04 วิจัย

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
01.pdf1.33 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.