Please use this identifier to cite or link to this item:
http://wb.yru.ac.th/xmlui/handle/yru/6472
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | กูรอซียะห์ ยามิรูเด็ง | - |
dc.date.accessioned | 2022-10-18T03:32:49Z | - |
dc.date.available | 2022-10-18T03:32:49Z | - |
dc.date.issued | 2563 | - |
dc.identifier.uri | http://wb.yru.ac.th/xmlui/handle/yru/6472 | - |
dc.publisher | มหาวิทยาลัยราชภัฏยะลา | - |
dc.subject | ไฮโดรคอลลอยด์ | - |
dc.subject | แผ่นแป้งขนมโบว์ | - |
dc.title | ผลของสารไฮโดรคอลลอยด์ต่อความคงตัวของแผ่นแป้งขนมโบว์ในระหว่างการเก็บรักษา | en_US |
dc.title.alternative | Effect of hydrocolloids on stability of Roll Sheet Kanom Bow (Twisted popiah snack) during storage | en_US |
Appears in Collections: | 1.04 วิจัย |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.