Please use this identifier to cite or link to this item:
http://wb.yru.ac.th/xmlui/handle/yru/6410
Title: | ผลของการเสริมสมุนไพรในอาหารต่อสมรรถภาพการผลิตและคุณภาพไข่นกกระทาญี่ปุ่น |
Other Titles: | Effect of herbs supplementation in ration on production performance and egg quality of Japanese quail |
Authors: | บุคอรี มะตูแก จารุณี หนูละออง สุวรรณา ทองดอนคำ เกตวรรณ บุญเทพ อับดุลรอฮิม เปาะอีแต มูฮัมมัดลุตฟีร์ อาเกะ ฟาอีฟ หะยีหมัด |
Keywords: | นกกระทาญี่ปุ่น ไข่นกกระทาญี่ปุ่น |
Issue Date: | May-2565 |
Publisher: | วารสารวิทยาศาสตร์และเทคโนโลยี มรย. |
URI: | http://wb.yru.ac.th/xmlui/handle/yru/6410 |
Appears in Collections: | 1.01 บทความวิจัย |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
document (1).pdf | 368.69 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.