Please use this identifier to cite or link to this item:
http://wb.yru.ac.th/xmlui/handle/yru/6410
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | บุคอรี มะตูแก | - |
dc.contributor.author | จารุณี หนูละออง | - |
dc.contributor.author | สุวรรณา ทองดอนคำ | - |
dc.contributor.author | เกตวรรณ บุญเทพ | - |
dc.contributor.author | อับดุลรอฮิม เปาะอีแต | - |
dc.contributor.author | มูฮัมมัดลุตฟีร์ อาเกะ | - |
dc.contributor.author | ฟาอีฟ หะยีหมัด | - |
dc.date.accessioned | 2022-09-20T03:40:51Z | - |
dc.date.available | 2022-09-20T03:40:51Z | - |
dc.date.issued | 2565-05 | - |
dc.identifier.uri | http://wb.yru.ac.th/xmlui/handle/yru/6410 | - |
dc.publisher | วารสารวิทยาศาสตร์และเทคโนโลยี มรย. | en_US |
dc.subject | นกกระทาญี่ปุ่น | - |
dc.subject | ไข่นกกระทาญี่ปุ่น | - |
dc.title | ผลของการเสริมสมุนไพรในอาหารต่อสมรรถภาพการผลิตและคุณภาพไข่นกกระทาญี่ปุ่น | en_US |
dc.title.alternative | Effect of herbs supplementation in ration on production performance and egg quality of Japanese quail | en_US |
Appears in Collections: | 1.01 บทความวิจัย |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
document (1).pdf | 368.69 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.