Please use this identifier to cite or link to this item: http://wb.yru.ac.th/xmlui/handle/yru/6410
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorบุคอรี มะตูแก-
dc.contributor.authorจารุณี หนูละออง-
dc.contributor.authorสุวรรณา ทองดอนคำ-
dc.contributor.authorเกตวรรณ บุญเทพ-
dc.contributor.authorอับดุลรอฮิม เปาะอีแต-
dc.contributor.authorมูฮัมมัดลุตฟีร์ อาเกะ-
dc.contributor.authorฟาอีฟ หะยีหมัด-
dc.date.accessioned2022-09-20T03:40:51Z-
dc.date.available2022-09-20T03:40:51Z-
dc.date.issued2565-05-
dc.identifier.urihttp://wb.yru.ac.th/xmlui/handle/yru/6410-
dc.publisherวารสารวิทยาศาสตร์และเทคโนโลยี มรย.en_US
dc.subjectนกกระทาญี่ปุ่น-
dc.subjectไข่นกกระทาญี่ปุ่น-
dc.titleผลของการเสริมสมุนไพรในอาหารต่อสมรรถภาพการผลิตและคุณภาพไข่นกกระทาญี่ปุ่นen_US
dc.title.alternativeEffect of herbs supplementation in ration on production performance and egg quality of Japanese quailen_US
Appears in Collections:1.01 บทความวิจัย

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
document (1).pdf368.69 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.