Please use this identifier to cite or link to this item: http://wb.yru.ac.th/xmlui/handle/yru/6240
Title: การพัฒนาสถานประกอบการผลิตอาหารฮาลาลขนาดเล็กในสามจังหวัดชายแดนภาคใต้เพื่อยกระดับความปลอดภัยอาหาร
Other Titles: Development of Small Halal Food Processing Enterprises in Three Southern Border Province to Enhance Food Safety
Authors: จริยา สุขจันทรา
กมลทิพย์ กรรไพเราะ
สุธีรา ศรีสุข
คืนจันทร์ ณ นคร
Keywords: การผลิตอาหารฮาลาล
สามจังหวัดชายแดนภาคใต้
Issue Date: Nov-2563
Publisher: วารสารวิจัยเพื่อการพัฒนาเชิงพื้นที่
URI: http://wb.yru.ac.th/xmlui/handle/yru/6240
Appears in Collections:1.01 บทความวิจัย



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.