Please use this identifier to cite or link to this item:
http://wb.yru.ac.th/xmlui/handle/yru/6240
Title: | การพัฒนาสถานประกอบการผลิตอาหารฮาลาลขนาดเล็กในสามจังหวัดชายแดนภาคใต้เพื่อยกระดับความปลอดภัยอาหาร |
Other Titles: | Development of Small Halal Food Processing Enterprises in Three Southern Border Province to Enhance Food Safety |
Authors: | จริยา สุขจันทรา กมลทิพย์ กรรไพเราะ สุธีรา ศรีสุข คืนจันทร์ ณ นคร |
Keywords: | การผลิตอาหารฮาลาล สามจังหวัดชายแดนภาคใต้ |
Issue Date: | Nov-2563 |
Publisher: | วารสารวิจัยเพื่อการพัฒนาเชิงพื้นที่ |
URI: | http://wb.yru.ac.th/xmlui/handle/yru/6240 |
Appears in Collections: | 1.01 บทความวิจัย |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
2.3-14 วารสารวิจัยเพื่อการพัฒนาเชิงพื้นที่ ฉบับ 12(6) ประจำปี 2563.pdf | 3.08 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.