Please use this identifier to cite or link to this item:
http://wb.yru.ac.th/xmlui/handle/yru/6240
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | จริยา สุขจันทรา | - |
dc.contributor.author | กมลทิพย์ กรรไพเราะ | - |
dc.contributor.author | สุธีรา ศรีสุข | - |
dc.contributor.author | คืนจันทร์ ณ นคร | - |
dc.date.accessioned | 2022-07-22T03:16:19Z | - |
dc.date.available | 2022-07-22T03:16:19Z | - |
dc.date.issued | 2563-11 | - |
dc.identifier.uri | http://wb.yru.ac.th/xmlui/handle/yru/6240 | - |
dc.publisher | วารสารวิจัยเพื่อการพัฒนาเชิงพื้นที่ | en_US |
dc.subject | การผลิตอาหารฮาลาล | - |
dc.subject | สามจังหวัดชายแดนภาคใต้ | - |
dc.title | การพัฒนาสถานประกอบการผลิตอาหารฮาลาลขนาดเล็กในสามจังหวัดชายแดนภาคใต้เพื่อยกระดับความปลอดภัยอาหาร | en_US |
dc.title.alternative | Development of Small Halal Food Processing Enterprises in Three Southern Border Province to Enhance Food Safety | en_US |
Appears in Collections: | 1.01 บทความวิจัย |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
2.3-14 วารสารวิจัยเพื่อการพัฒนาเชิงพื้นที่ ฉบับ 12(6) ประจำปี 2563.pdf | 3.08 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.