Please use this identifier to cite or link to this item: http://wb.yru.ac.th/xmlui/handle/yru/6227
Title: ผลของการทดแทนกะทิด้วยน้ำมันงาต่อคุณภาพของผลิตภัณฑ์อาเกาะ
Other Titles: Effect of Sesame Oil Substitution to Coconut Milk on Quality of Ar-Koh Product
Authors: รอมลี เจะดอเลาะ
คืนจันทร์ ณ นคร
อัชมาน อาแด
สะอุดี มะประสิทธิ์
Keywords: กะทิ
น้ำมันงา
ผลิตภัณฑ์อาเกาะ
Issue Date: 28-Aug-2563
Publisher: มหาวิทยาลัยเกษตรศาสตร์ วิทยาเขตศรีราชา
URI: http://wb.yru.ac.th/xmlui/handle/yru/6227
Appears in Collections:1.01 บทความวิจัย



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.