Please use this identifier to cite or link to this item:
http://wb.yru.ac.th/xmlui/handle/yru/6227
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | รอมลี เจะดอเลาะ | - |
dc.contributor.author | คืนจันทร์ ณ นคร | - |
dc.contributor.author | อัชมาน อาแด | - |
dc.contributor.author | สะอุดี มะประสิทธิ์ | - |
dc.date.accessioned | 2022-07-22T02:22:25Z | - |
dc.date.available | 2022-07-22T02:22:25Z | - |
dc.date.issued | 2563-08-28 | - |
dc.identifier.uri | http://wb.yru.ac.th/xmlui/handle/yru/6227 | - |
dc.publisher | มหาวิทยาลัยเกษตรศาสตร์ วิทยาเขตศรีราชา | en_US |
dc.subject | กะทิ | - |
dc.subject | น้ำมันงา | - |
dc.subject | ผลิตภัณฑ์อาเกาะ | - |
dc.title | ผลของการทดแทนกะทิด้วยน้ำมันงาต่อคุณภาพของผลิตภัณฑ์อาเกาะ | en_US |
dc.title.alternative | Effect of Sesame Oil Substitution to Coconut Milk on Quality of Ar-Koh Product | en_US |
Appears in Collections: | 1.01 บทความวิจัย |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
2.3-2 การประชุมวิชาการ ครั้งที่ 4 มหาวิทยาลัยเกษตรศาตร์.pdf | 828.74 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.