Please use this identifier to cite or link to this item:
http://wb.yru.ac.th/xmlui/handle/yru/5793
Title: | การศึกษาสารประกอบฟีนอลิกในสารสกัดจากต้นโคลงเคลงด้วยเทคนิค HPTLC และฤทธิ์ต้านแบคทีเรียก่อโรคในอาหาร |
Other Titles: | Identification of Phenolic Compounds in Melastoma malabathricum (L.) Extract by HPTLC Technique and their Food Pathogenic Bacteria Activities |
Authors: | อาอีเซาะส์ เบ็ญหาวัน สุนีย์ แวมะ |
Keywords: | สารประกอบฟีนอลิก เทคนิค HPTLC แบคทีเรียก่อโรคในอาหาร |
Issue Date: | Jan-2564 |
Publisher: | วารสารวิทยาศาสตร์และเทคโนโลยี มรย. |
URI: | http://wb.yru.ac.th/xmlui/handle/yru/5793 |
Appears in Collections: | 1.01 บทความวิจัย |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
249044-ไฟล์บทความ-881577-1-10-20210601.pdf | 724.91 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.