Please use this identifier to cite or link to this item: http://wb.yru.ac.th/xmlui/handle/yru/5581
Title: รายงานวิจัยการศึกษาและเปรียบเทียบการบริโภคอาหารฮาลาลที่เป็นผลจากสถานการณ์โรคระบาดไวรัสโคโรนา (COVID-19)ในช่วงเดือนรอมฎอนของมุสลิมเขตอำเภอเมือง จังหวัดยะลา
Other Titles: The study and comparison of halal food consumption resulting from the coronavirus epidemic situation (COVID-19) during the month of Ramadan in Muang district, Yala province
Authors: นุชเนตร ตาเย๊ะ
จารุ นิคม
Keywords: พฤติกรรม
โรคระบาดไวรัสโคโรนา
อาหารฮาลาล
รอมฎอน
การบริโภค
Issue Date: 2563
Publisher: มหาวิทยาลัยราชภัฏยะลา
URI: http://wb.yru.ac.th/xmlui/handle/yru/5581
Appears in Collections:7.4 วิจัย

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
5.รายงานวิจัยสมบูรณ์ Covid-19.pdfรายงานวิจัยการศึกษาและเปรียบเทียบการบริโภคอาหารฮาลาล3.29 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.