Please use this identifier to cite or link to this item:
http://wb.yru.ac.th/xmlui/handle/yru/5581
Title: | รายงานวิจัยการศึกษาและเปรียบเทียบการบริโภคอาหารฮาลาลที่เป็นผลจากสถานการณ์โรคระบาดไวรัสโคโรนา (COVID-19)ในช่วงเดือนรอมฎอนของมุสลิมเขตอำเภอเมือง จังหวัดยะลา |
Other Titles: | The study and comparison of halal food consumption resulting from the coronavirus epidemic situation (COVID-19) during the month of Ramadan in Muang district, Yala province |
Authors: | นุชเนตร ตาเย๊ะ จารุ นิคม |
Keywords: | พฤติกรรม โรคระบาดไวรัสโคโรนา อาหารฮาลาล รอมฎอน การบริโภค |
Issue Date: | 2563 |
Publisher: | มหาวิทยาลัยราชภัฏยะลา |
URI: | http://wb.yru.ac.th/xmlui/handle/yru/5581 |
Appears in Collections: | 7.4 วิจัย |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
5.รายงานวิจัยสมบูรณ์ Covid-19.pdf | รายงานวิจัยการศึกษาและเปรียบเทียบการบริโภคอาหารฮาลาล | 3.29 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.