Please use this identifier to cite or link to this item: http://wb.yru.ac.th/xmlui/handle/yru/5581
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorนุชเนตร ตาเย๊ะ
dc.contributor.authorจารุ นิคม
dc.date.accessioned2022-01-13T07:41:20Z-
dc.date.available2022-01-13T07:41:20Z-
dc.date.issued2563
dc.identifier.urihttp://wb.yru.ac.th/xmlui/handle/yru/5581-
dc.publisherมหาวิทยาลัยราชภัฏยะลาen_US
dc.subjectพฤติกรรมen_US
dc.subjectโรคระบาดไวรัสโคโรนาen_US
dc.subjectอาหารฮาลาลen_US
dc.subjectรอมฎอนen_US
dc.subjectการบริโภคen_US
dc.titleรายงานวิจัยการศึกษาและเปรียบเทียบการบริโภคอาหารฮาลาลที่เป็นผลจากสถานการณ์โรคระบาดไวรัสโคโรนา (COVID-19)ในช่วงเดือนรอมฎอนของมุสลิมเขตอำเภอเมือง จังหวัดยะลาen_US
dc.title.alternativeThe study and comparison of halal food consumption resulting from the coronavirus epidemic situation (COVID-19) during the month of Ramadan in Muang district, Yala provinceen_US
dc.typeBooken_US
Appears in Collections:7.4 วิจัย

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
5.รายงานวิจัยสมบูรณ์ Covid-19.pdfรายงานวิจัยการศึกษาและเปรียบเทียบการบริโภคอาหารฮาลาล3.29 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.