Please use this identifier to cite or link to this item:
http://wb.yru.ac.th/xmlui/handle/yru/5570
Title: | รายงานวิจัยผลของสารไฮโดรคอลลอยด์ต่อความคงตัวของแผ่นแป้งขนมโบว์ในระหว่างการเก็บรักษา |
Other Titles: | Effect of hydrocolloids on Roll Sheet Kanom Bow stability (Twisted popiah snack) during the storage process |
Authors: | กูรอซียะห์ ยามิรูเด็ง |
Keywords: | ไฮโดรคอลลอยด์ แผ่นแป้งขนมโบว์ |
Issue Date: | 2563 |
Publisher: | มหาวิทยาลัยราชภัฏยะลา |
URI: | http://wb.yru.ac.th/xmlui/handle/yru/5570 |
Appears in Collections: | 7.4 วิจัย |
Files in This Item:
There are no files associated with this item.
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.