Please use this identifier to cite or link to this item:
http://wb.yru.ac.th/xmlui/handle/yru/5570
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | กูรอซียะห์ ยามิรูเด็ง | |
dc.date.accessioned | 2022-01-13T07:41:15Z | - |
dc.date.available | 2022-01-13T07:41:15Z | - |
dc.date.issued | 2563 | |
dc.identifier.uri | http://wb.yru.ac.th/xmlui/handle/yru/5570 | - |
dc.publisher | มหาวิทยาลัยราชภัฏยะลา | en_EN |
dc.subject | ไฮโดรคอลลอยด์ | en_EN |
dc.subject | แผ่นแป้งขนมโบว์ | en_EN |
dc.title | รายงานวิจัยผลของสารไฮโดรคอลลอยด์ต่อความคงตัวของแผ่นแป้งขนมโบว์ในระหว่างการเก็บรักษา | en_EN |
dc.title.alternative | Effect of hydrocolloids on Roll Sheet Kanom Bow stability (Twisted popiah snack) during the storage process | en_EN |
dc.type | Book | en_EN |
Appears in Collections: | 7.4 วิจัย |
Files in This Item:
There are no files associated with this item.
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.