Please use this identifier to cite or link to this item:
http://wb.yru.ac.th/xmlui/handle/yru/5545
Title: | การพัฒนาน้ำจิ้มไก่จากส้มแขก |
Other Titles: | The Development on Chicken Sauce from Garcinia Cambogia |
Authors: | วิภาดา มุนินทร์นพมาศ จีรวุธ มุนินทร์นพมาศ อับดุลนาเซร์ ฮายีสาเมาะ |
Keywords: | น้ำจิ้มไก่ ส้มแขก |
Issue Date: | 2561 |
Publisher: | มหาวิทยาลัยราชภัฏยะลา |
URI: | http://wb.yru.ac.th/xmlui/handle/yru/5545 |
Appears in Collections: | 7.4 วิจัย |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
48.pdf | การพัฒนาน้ําจิ้มไก่จากส้มแขก | 1.61 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.