Please use this identifier to cite or link to this item: http://wb.yru.ac.th/xmlui/handle/yru/5545
Title: การพัฒนาน้ำจิ้มไก่จากส้มแขก
Other Titles: The Development on Chicken Sauce from Garcinia Cambogia
Authors: วิภาดา มุนินทร์นพมาศ
จีรวุธ มุนินทร์นพมาศ
อับดุลนาเซร์ ฮายีสาเมาะ
Keywords: น้ำจิ้มไก่
ส้มแขก
Issue Date: 2561
Publisher: มหาวิทยาลัยราชภัฏยะลา
URI: http://wb.yru.ac.th/xmlui/handle/yru/5545
Appears in Collections:7.4 วิจัย

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
48.pdfการพัฒนาน้ําจิ้มไก่จากส้มแขก1.61 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.