Please use this identifier to cite or link to this item: http://wb.yru.ac.th/xmlui/handle/yru/5545
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorวิภาดา มุนินทร์นพมาศ
dc.contributor.authorจีรวุธ มุนินทร์นพมาศ
dc.contributor.authorอับดุลนาเซร์ ฮายีสาเมาะ
dc.date.accessioned2022-01-13T07:41:06Z-
dc.date.available2022-01-13T07:41:06Z-
dc.date.issued2561
dc.identifier.urihttp://wb.yru.ac.th/xmlui/handle/yru/5545-
dc.publisherมหาวิทยาลัยราชภัฏยะลาen_EN
dc.subjectน้ำจิ้มไก่
dc.subjectส้มแขก
dc.titleการพัฒนาน้ำจิ้มไก่จากส้มแขกen_EN
dc.title.alternativeThe Development on Chicken Sauce from Garcinia Cambogiaen_EN
dc.typeBooken_EN
Appears in Collections:7.4 วิจัย

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
48.pdfการพัฒนาน้ําจิ้มไก่จากส้มแขก1.61 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.