Please use this identifier to cite or link to this item:
http://wb.yru.ac.th/xmlui/handle/yru/5545
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | วิภาดา มุนินทร์นพมาศ | |
dc.contributor.author | จีรวุธ มุนินทร์นพมาศ | |
dc.contributor.author | อับดุลนาเซร์ ฮายีสาเมาะ | |
dc.date.accessioned | 2022-01-13T07:41:06Z | - |
dc.date.available | 2022-01-13T07:41:06Z | - |
dc.date.issued | 2561 | |
dc.identifier.uri | http://wb.yru.ac.th/xmlui/handle/yru/5545 | - |
dc.publisher | มหาวิทยาลัยราชภัฏยะลา | en_EN |
dc.subject | น้ำจิ้มไก่ | |
dc.subject | ส้มแขก | |
dc.title | การพัฒนาน้ำจิ้มไก่จากส้มแขก | en_EN |
dc.title.alternative | The Development on Chicken Sauce from Garcinia Cambogia | en_EN |
dc.type | Book | en_EN |
Appears in Collections: | 7.4 วิจัย |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
48.pdf | การพัฒนาน้ําจิ้มไก่จากส้มแขก | 1.61 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.