Please use this identifier to cite or link to this item:
http://wb.yru.ac.th/xmlui/handle/yru/4214
Title: | การพัฒนาและใช้ประโยชน์จากดาหลาเพื่อเป็นผลิตภัณฑ์อาหารเชิงสุขภาพ |
Authors: | กมลทิพย์ กรรไพเราะ สุธีรา ศรีสุข |
Keywords: | ผลิตภัณฑ์อาหารเชิงสุขภาพ ดาหลา |
Issue Date: | 2559 |
Publisher: | มหาวิทยาลัยราชภัฏยะลา |
URI: | http://wb.yru.ac.th/xmlui/handle/yru/4214 |
Appears in Collections: | 1.04 วิจัย |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
กมลทิพย์ กรรไพเราะ.pdf | 3.61 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.