Please use this identifier to cite or link to this item:
http://wb.yru.ac.th/xmlui/handle/yru/4214
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | กมลทิพย์ กรรไพเราะ | |
dc.contributor.author | สุธีรา ศรีสุข | |
dc.date.accessioned | 2021-12-22T04:12:24Z | - |
dc.date.available | 2021-12-22T04:12:24Z | - |
dc.date.issued | 2559 | |
dc.identifier.uri | http://wb.yru.ac.th/xmlui/handle/yru/4214 | - |
dc.publisher | มหาวิทยาลัยราชภัฏยะลา | en_EN |
dc.subject | ผลิตภัณฑ์อาหารเชิงสุขภาพ | en_EN |
dc.subject | ดาหลา | en_EN |
dc.title | การพัฒนาและใช้ประโยชน์จากดาหลาเพื่อเป็นผลิตภัณฑ์อาหารเชิงสุขภาพ | en_EN |
dc.type | Book | en_EN |
Appears in Collections: | 1.04 วิจัย |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
กมลทิพย์ กรรไพเราะ.pdf | 3.61 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.