Please use this identifier to cite or link to this item: http://wb.yru.ac.th/xmlui/handle/yru/4214
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorกมลทิพย์ กรรไพเราะ
dc.contributor.authorสุธีรา ศรีสุข
dc.date.accessioned2021-12-22T04:12:24Z-
dc.date.available2021-12-22T04:12:24Z-
dc.date.issued2559
dc.identifier.urihttp://wb.yru.ac.th/xmlui/handle/yru/4214-
dc.publisherมหาวิทยาลัยราชภัฏยะลาen_EN
dc.subjectผลิตภัณฑ์อาหารเชิงสุขภาพen_EN
dc.subjectดาหลาen_EN
dc.titleการพัฒนาและใช้ประโยชน์จากดาหลาเพื่อเป็นผลิตภัณฑ์อาหารเชิงสุขภาพen_EN
dc.typeBooken_EN
Appears in Collections:1.04 วิจัย

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
กมลทิพย์ กรรไพเราะ.pdf3.61 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.