Please use this identifier to cite or link to this item: http://wb.yru.ac.th/xmlui/handle/yru/4196
Title: รายงานวิจัยการพัฒนาผลิตภัณฑ์และศึกษาอายุการเก็บรักษาผลิตภัณฑ์เห็ดทอดปรุงรส: กรณีศึกษา อ.ธารโต จ.ยะลา
Other Titles: Product Development and Shelf life of seasoning fried SAJOR–CAJU Mushroom : Case study in Tanto Yala
Authors: กมลทิพย์ กรรไพเราะ
ภัทรวดี เอียดเต็ม
ภารดี พละไชย
Keywords: การพัฒนาผลิตภัณฑ์
เห็ดทอดปรุงรส
Issue Date: 2563
Publisher: มหาวิทยาลัยราชภัฏยะลา
URI: http://wb.yru.ac.th/xmlui/handle/yru/4196
Appears in Collections:1.04 วิจัย

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
รวมเล่ม เห็ด. 3-2-64.pdfการพัฒนาผลิตภัณฑ์ฯ988.99 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.