Please use this identifier to cite or link to this item: http://wb.yru.ac.th/xmlui/handle/yru/4196
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorกมลทิพย์ กรรไพเราะ
dc.contributor.authorภัทรวดี เอียดเต็ม
dc.contributor.authorภารดี พละไชย
dc.date.accessioned2021-12-22T04:12:19Z-
dc.date.available2021-12-22T04:12:19Z-
dc.date.issued2563
dc.identifier.urihttp://wb.yru.ac.th/xmlui/handle/yru/4196-
dc.publisherมหาวิทยาลัยราชภัฏยะลาen_EN
dc.subjectการพัฒนาผลิตภัณฑ์en_EN
dc.subjectเห็ดทอดปรุงรสen_EN
dc.titleรายงานวิจัยการพัฒนาผลิตภัณฑ์และศึกษาอายุการเก็บรักษาผลิตภัณฑ์เห็ดทอดปรุงรส: กรณีศึกษา อ.ธารโต จ.ยะลาen_EN
dc.title.alternativeProduct Development and Shelf life of seasoning fried SAJOR–CAJU Mushroom : Case study in Tanto Yalaen_EN
dc.typeArticleen_EN
Appears in Collections:1.04 วิจัย

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
รวมเล่ม เห็ด. 3-2-64.pdfการพัฒนาผลิตภัณฑ์ฯ988.99 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.