Please use this identifier to cite or link to this item:
http://wb.yru.ac.th/xmlui/handle/yru/4196
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | กมลทิพย์ กรรไพเราะ | |
dc.contributor.author | ภัทรวดี เอียดเต็ม | |
dc.contributor.author | ภารดี พละไชย | |
dc.date.accessioned | 2021-12-22T04:12:19Z | - |
dc.date.available | 2021-12-22T04:12:19Z | - |
dc.date.issued | 2563 | |
dc.identifier.uri | http://wb.yru.ac.th/xmlui/handle/yru/4196 | - |
dc.publisher | มหาวิทยาลัยราชภัฏยะลา | en_EN |
dc.subject | การพัฒนาผลิตภัณฑ์ | en_EN |
dc.subject | เห็ดทอดปรุงรส | en_EN |
dc.title | รายงานวิจัยการพัฒนาผลิตภัณฑ์และศึกษาอายุการเก็บรักษาผลิตภัณฑ์เห็ดทอดปรุงรส: กรณีศึกษา อ.ธารโต จ.ยะลา | en_EN |
dc.title.alternative | Product Development and Shelf life of seasoning fried SAJOR–CAJU Mushroom : Case study in Tanto Yala | en_EN |
dc.type | Article | en_EN |
Appears in Collections: | 1.04 วิจัย |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
รวมเล่ม เห็ด. 3-2-64.pdf | การพัฒนาผลิตภัณฑ์ฯ | 988.99 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.