Please use this identifier to cite or link to this item:
http://wb.yru.ac.th/xmlui/handle/yru/3951
Title: | การพัฒนาสูตรน้ำปรุงรสผัดพริกสำหรับหมี่เบตงกึ่งสำเร็จรูป |
Other Titles: | Formulation of Pud Prik Flavoured Sauce for Instant Betong Noodle |
Authors: | วิภาดา มุนินทร์นพมาศ กมลทิพย์ กรรไพเราะ สุธีรา ศรีสุข จีรวุธ มุนินทร์นพมาศ อับดุลนาเซร์ ฮายีสาเมาะ |
Keywords: | การพัฒนาสูตรน้ำปรุงรส น้ำปรุงรสผัดพริก หมี่เบตง |
Issue Date: | May-2561 |
Publisher: | วารสารมหาวิทยาลัยทักษิณ |
URI: | http://wb.yru.ac.th/xmlui/handle/yru/3951 |
Appears in Collections: | 1.01 บทความวิจัย |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
2.3.14 วารสารมหาวิทยาลัยทักษิณ 21(3).pdf | 438.7 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.