Please use this identifier to cite or link to this item:
http://wb.yru.ac.th/xmlui/handle/yru/3920
Title: | ผลของการใช้สารทดแทนน้ำตาลต่อคุณภาพของกัมมี่เยลลี่ดาหลา |
Other Titles: | Effect of Different Sweeteners on the Quality of Torch Ginger |
Authors: | กมลทิพย์ กรรไพเราะ |
Keywords: | สารทดแทนน้ำตาล กัมมี่เยลลี่ดาหลา |
Issue Date: | 9-Jul-2561 |
Publisher: | วารสารวิทยาศาสตร์บูรพา |
URI: | http://wb.yru.ac.th/xmlui/handle/yru/3920 |
Appears in Collections: | 1.01 บทความวิจัย |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
2.3.18 วารสารวิทยาศาสตร์บูรพา 23(2).pdf | 557.08 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.